Lessen
Activiteitenagenda
Nordic Walking Soest
Nordic Walking
INWA kwaliteit
Benodigdheden
Sportief wandelen
Groeps/sportactiviteiten
Foto's
Informatie aanvragen
Informatie over activiteiten van Nordic Walking Soest


Kennismakingsles Nordic Walking op 13 april

Nordic Walking Soest verzorgt op zaterdag 13 april 2024 een kennismakingsles. Deze clinic begint om 11.45 uur en duurt 1.15 uur. Een kennismakingsles is een ideale voorbereiding op nieuwe beginnerslessen. Het lesgeld bedraagt 15,00 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief het gebruik van de poles (de speciale Nordic Walking stokken). De clinics starten vanaf parkeerplaats Openluchttheater Cabrio aan de Soesterbergsestraat 125a in Soest.
Aanmelden kan via het e-mailadres info@nordicwalkingsoest.nl. Of bel met Ben Kersbergen, 06-159 511 67.


Nordic Walking Soest instructeurs staan COVID-19 proof voor u klaar

In de strijd tegen COVID-19 wordt bewegen extra onder de aandacht gebracht. Ook is er nu veel aandacht voor overgewicht. Want overgewicht geeft een hoger risico op heftiger ziekteverschijnselen bij een COVID-19 besmetting. In deze coronatijd is bewegen cruciaal. Een actieve leefstijl is meer nodig dan ooit. Blijf gezond en blijf in beweging. Dat kan uitststekend met Nordic Walking!
Kunt of wilt u niet binnen trainen? Nordic Walking Soest staat garant voor een goede opbouw van uw conditie heerlijk in de buitenlucht en de prachtige bosrijke omgeving van Soest. Nordic Walking biedt u op dit moment een uitstekende gelegenheid om in plaats van binnentrainingen bij de sportschool of club, uw conditie en uithoudingsvermogen in de buitenlucht te verbeteren. U kunt dit zelf doen, met familie of met vriend(in) nadat u de juiste techniek heeft aangeleerd bij een van onze instructeurs. Onze instructeurs geven u COVID-19 proof kennismakings- of technieklessen. Zij volgen de RIVM protocollen en kunnen u veilig begeleiden. Na de technieklessen kunt u zelf of in trainingsgroepjes, verantwoord buiten in de natuur met plezier aan uw conditie werken.
Voor meer informatie over kennismakingslessen en technieklessen kunt u bellen met Ben Kersbergen 06-159 511 67 of stuur een e-mail naar info@nordicwalkingsoest.nl.


In het nieuws
Lees het artikel over Nordic Walking Soest in de Soester Courant van 15 oktober 2020


Lees een grotere versie van het artikel.

Verslag
Geslaagd Nordic Walking weekeinde


In de zaterdagmorgengroep van Henk Schaak werd gebrainstormd over een manier om gezamenlijk gezellig een uitstapje te maken. Henk Schaak zelf zocht een alternatief voor de Nordic Walking marathon die de laatste jaren bij Nordic Walking Soest op het programma stond. Zo ontstond het idee om met zijn allen een weekeinde te kamperen op de 'Paasheuvel' in Vierhouten en van daaruit gezamenlijk te 'Nordic Walken'. Zo gezegd, zo gedaan... en het Nordic Walking weekeinde werd een onderneming die zeker naar meer smaakt.


Lees hier het relaas van José Bod en hier het eveneens enthousiaste verslag van Marius Koot.>
Najaarswandeling.

Gezond & fit met
Nordic Walking Soest
Voor informatie over Nordic Walking Soest:
info@nordicwalkingsoest.nl
of 06-159 511 67