Lessen
Activiteitenagenda
Nordic Walking Soest
Nordic Walking
INWA kwaliteit
Benodigdheden
Sportief wandelen
Groeps/sportactiviteiten
Foto's
Informatie aanvragen
Groeps/sportactiviteiten

Nordic Walking Soest kan voor u sport- en ontspanningsactiviteiten verzorgen.
Doel van deze activiteiten is bron van ontspanning, inspiratie, intuïtie, creativiteit en plezier voor de deelnemers te zijn.

Meer specifiek kan Nordic Walking Soest deze volgende activiteiten voor u verzorgen:

- Vanaf 6.30 uur 's morgens ochtendwandelingen, trimloopjes en Nordic Walking clinics. Alles in de prachtige omgeving van de Soester Duinen.

- Wandelingen en Nordic Walking clinics als ontspannende onderbreking van meetings, congressen en andere teamdagen.

- Teamactiviteiten met leuke, inspirerende en creatieve opdrachten specifiek afgestemd op de groep en uitgevoerd in een rustgevende natuurlijke omgeving.

- Mountainbiketochten. Onder leiding van ervaren mountainbike-instructeurs kunt u in de prachtige omgeving van Soest verschillende mountainbiketochten maken. Zowel voor beginners als voor gevorderde mountainbikers kunnen wij aantrekkelijke fietstochten bieden.

- Klootschieten. De mooie, veilige en glooiende bospaden in de omgeving van Soest zijn bij uitstek geschikt om in groepen het oud-Hollandse balspel Klootschieten te spelen. Ook deze groepsactiviteit kunnen wij voor u verzorgen.- Huifkartochten. De groepsactiviteiten kunnen worden gecombineerd met een huifkartocht. Nordic Walking Soest werkt hierbij samen met Stalhouderij Klein Middelwijck. Zie de website voor de mogelijkheden.

Voor alle groeps/sportactiviteiten van Nordic Walking Soest geldt dat deze speciaal worden afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de deelnemer.

- Kijk voor leuke groepsactiviteiten ook eens op de website van www.soestnatuurlijk.nl.

Nordic Walking Soest werkt bij het aanbieden van (groeps)activiteiten regelmatig samen restaurant Soesterduinen. Zie voor meer informatie ook de website van dit restaurant.

Grondregel is: 'Wij houden het simpel'. Want immers alleen al wandelen in de buitenlucht laadt je op, geeft je energie en laat je op een gezonde manier in beweging komen. Wandelen maakt je ook mentaal fitter en kan een inspiratiebron zijn om andere paden te kiezen.


> Onze groeps- en sportactiviteiten worden georganiseerd in de rustgevende natuurlijke omgeving van Soest

Gezond & fit met
Nordic Walking Soest
Voor informatie over Nordic Walking Soest:
info@nordicwalkingsoest.nl
of 06-159 511 67