Lessen
Activiteitenagenda
Nordic Walking Soest
Nordic Walking
INWA kwaliteit
Benodigdheden
Sportief wandelen
Groeps/sportactiviteiten
Foto's
Informatie aanvragen
Lessen/cursussen

Lessen

Voor de mensen die een beginnerscursus Nordic Walking hebben gevolgd, biedt Nordic Walking Soest een uitgebreid programma aan wekelijkse lessen. Het doel van deze trainingen is om samen op een plezierige manier gezond te bewegen in de vrije natuur. Ons motto is 'alles mag niets moet!'

Nordic Walking Soest heeft groepen met een professionele instructeur. Samen wordt heerlijk de vrije natuur van Soest en omstreken opgezocht voor Nordic Walking.
Nordic Walking Soest is geen vereniging dus er wordt geen jaarlijkse contributie en overbodig inschrijfgeld betaald. Lessen worden gegeven door een eigen vaste instructeur en niet door wisselende vrijwilligers. De groepen hebben een maximum aan deelnemers om de kwaliteit te waarborgen. Bij Nordic Walking Soest wordt de juiste techniek aangeleerd.

Lessen worden gegeven op verschillende niveaus en bestaan uit een serie van tien trainingen met een maximale groepsgrootte van 10 á 15 deelnemers. Bij veel trainingen is de maximale groepsgrootte reeds bereikt.

> Niveau 1 en 2 - Gezondheidstraining
Dit is een laagdrempelige les waarbij het lekker wandelen in de natuur voorop staat. In de rustpauze worden spierversterkende oefeningen gedaan. Een ideale manier om de basistechniek tot in de puntjes te leren beheersen en daarna eventueel over te stappen naar het fitnessniveau.

Nordic Walking Soest heeft op niveau 1 (zeer rustig tempo) momenteel geen ruimte voor aanmeldingen.

Nordic Walking Soest heeft op niveau 2 nog ruimte voor aanmeldingen in de volgende groep:
dinsdagochtend om 9.30 uur door Monique van den Eijnden
woensdagochtend om 9.30 uur door Ben Kersbergen

> Niveau 3 - Fitnesstraining
De fitnesstraining is bedoeld voor mensen die een stapje meer willen doen en hun conditie willen opbouwen.

Nordic Walking Soest op niveau 3 (fitnesstraining) momenteel geen ruimte voor aanmeldingen.

> Niveau 4 - Sporttechniek
De sporttraining is geschikt voor mensen die de fitnesstechniek beheersen en de sporttechniek willen leren.

Nordic Walking Soest op niveau 4 (sporttechniek) momenteel geen ruimte voor aanmeldingen.


Alle lessen/trainingen starten vanaf verschillende locaties in de omgeving van Soest. De kosten bedragen 80,00 euro (inclusief 21% BTW) per kwartaal.

Aanmelden voor de lessen/trainingen kan via het e-mailadres info@nordicwalkingsoest.nl. Of bel met Ben Kersbergen, 06-159 511 67.Beginnerscursussen

Nordic Walking Soest heeft de afgelopen periode reeds vele beginnerscursussen (series van 6 lessen, met een maximale groepsgrootte van 8 á 10 deelnemers) opgestart. Ook de komende maanden starten weer enkele beginnerscursussen.

Aanmelden voor een beginnerscursus kan via info@nordicwalkingsoest.nl. Of bel met Ben Kersbergen, 06-159 511 67.

Alle beginnerscursussen starten vanaf de parkeerplaats van het voormalig 'Zonnegloren'-terrein aan de Soesterbergsestraat 125a in Soest.

Het advies is om de benodigde Exel-wandelpoles bij de instructeurs aan te schaffen. U kunt tijdens de cursus dan zelf bepalen en ervaren wat voor u de juiste lengte van de pole is. Dit luistert namelijk erg nauw. Huren van Exel-wandelpoles is ook mogelijk.Gezond & fit met
Nordic Walking Soest
Voor informatie over Nordic Walking Soest:
info@nordicwalkingsoest.nl
of 06-159 511 67